Tapló Terepjáró

Miről szól? Mittomén. Jövök, megyek találkozom érdekes dolgokkal és elgondolkodom. Na, nem túl mélyen, csak épphogy. Meg persze a szokásos: a bennem feszülő mély sértődöttség világgá ordítása. Mi az, hogy nem én vagyok a király? He? He? Heeee? Helyesírási hibák azok lesznek. Mert nyelvészdoktor továbbra sem vagyok. Ja, és az autókhoz sem értek. ;)

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

HTML

Tavasz

2010.06.02. 13:15 | Tapló Terepjáró | Szólj hozzá!

Csicsergő madarak, vígan káromkodó építőmunkások az állványon. Nyitott ablak, zárt iroda. Ilyenkor erős a viszketés, menni kéne. Van hová, van kivel, csak épp nincs mivel. A pulzus gyorsul, a pupillák tágulnak, valami van a levegőben. Por, az is, most verik le a vakolatot, fokozva a munkakedvemet. Még ezeket is irigylem ilyenkor. Kinn vannak. Majd amikor a havasesőt kapják erős széllel a képükbe, biztos nem akarok a helyükben lenni. Határozottan duzzogok. Az eszem ugyan mondogatja,h "ezért fizetnek, vazze", de ezt a valamit ez cseppet sem érdekli, már fönn jár a hegytetőn a kockánál, a régi orosz őrtoronynál, vagy kinn a lőtéren. Mekkora szívás már ez! Lehetne a sakkozás is hobbim, ahhoz csak néhány fadarab kell, minden héten összejönnék pár hasonszőrű kockafejűvel, és nem zavarna,h a napom nagy részében gyapotot szedek az ültetvényeken. De úgy,h csak ez van, pluszban az otthoni munka lazításképp, így azért nem csoda, ha tikkelek kicsit.

A bejegyzés trackback címe:

https://taploterep.blog.hu/api/trackback/id/tr282050613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása