Tapló Terepjáró

Miről szól? Mittomén. Jövök, megyek találkozom érdekes dolgokkal és elgondolkodom. Na, nem túl mélyen, csak épphogy. Meg persze a szokásos: a bennem feszülő mély sértődöttség világgá ordítása. Mi az, hogy nem én vagyok a király? He? He? Heeee? Helyesírási hibák azok lesznek. Mert nyelvészdoktor továbbra sem vagyok. Ja, és az autókhoz sem értek. ;)

Friss topikok

Utolsó kommentek

Linkblog

Archívum

HTML

Veleszületett kubizmus

2010.06.02. 13:12 | Tapló Terepjáró | Szólj hozzá!

Vannak különböző formák, meg tudom érteni azt is, ha valaki a szappantartóra gerjed. Én nem. Engem elbűvöl egy bumfordi kocka. Kizárólag zöld színben, esetleg az acélkék még belefér. A traktoroktól is érzékenységi rohamom van, lehet,h tényleg őstermelnem kéne irodában ücsörgés helyett, és mindenki jobban járna. Vennék egy L200-ast, két zsák takarmány meg pár disznó hátra és én lennék az utak toldimiklósa. Persze mindenki eljut odáig az életben,h azzal szivatja magát -és másokat- megélhetésszerűen, amire teljesen alkalmatlan. A jobbak legalább bevallják ezt maguknak, innentől kezve lehet visszaszámlálni: minusz 1 nap halálig, minusz 2 nap halálig...így tovább. De ez egy másik történet, igazából a kocka lenne a romantikus történet egyik főszereplője, jó nagy kerekkel, és olyan magasságban lévő motorháztetővel, ahol a többség már a tetőcsomagtartóért kepesztene. Sosem értettem a buszosok önbizalmát ezelőtt, de ad egyfajta hideg nyugalmat a méret: az ember tudja,h megnyílik előtte az út, a többi meg tudja,h úgyis lepattannának. Mindenki a helyén, a teremtés rendje érezhető, a világ motorolajozottan működik. A parkolás sem probléma, sőt bónuszként a sündörgő kéregetők sem zaklatnak, ha épp egy hatalmas sötét autót pakolsz tele. Nos, akkor sem zaklatnak, ha egy olcsó, régi, kicsi és vicces színű járgányba teszed be az egy szem félig pakolt szatyrodat. Már ezt is tudjuk. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://taploterep.blog.hu/api/trackback/id/tr702050595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása